Nieuws

pop-up bibliotheek

Donderdag 31 mei 2018

Beste ouders,

U wordt van harte uitgenodigd om op woensdag 13 juni de officiële opening van de Pop-up bieb ‘De Boekenbende' bij te wonen. De pop-up bieb voor kinderen is een initiatief van de kerngroep moeders van de Wijkacademie Opvoeden Feijenoord in samenwerking met het Integraal kindercentrum De Nieuwe Haven (IKC). 
De pop-up bieb ‘De boekenbende’ is gericht op kinderen tussen 2 en 13 jaar. Alle kinderen uit de wijk Feijenoord zijn welkom. De boekenbende is dé plek voor kinderen om een boek uit te kast te trekken en neer te ploffen op een zitzak om te lezen. Voor de allerkleintjes worden voorleesactiviteiten georganiseerd waarbij buurtbewoners uitgenodigd worden om te komen voorlezen. Naast lezen en voorlezen worden er ook andere leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen en hun ouders. 
Op woensdag 13 juni ben je vanaf 14.00 uur welkom in het IKC op de Nassauhaven 180.  Het openingsprogramma voor genodigden start om 14.15 uur en duurt tot 14.45 uur, om 15.00 uur start de voorstelling van: IGOR Krulsnor die speelt en goochelt voor de kinderen uit de wijk. 


Wil je aanwezig zijn bij deze opening dan kun je je aanmelden via: wijkacademie.fadma@gmail.com  o.v.v. opening pop-up bieb ‘De Boekenbende’. 
Wij hopen je te zien op woensdagmiddag 13 juni in het IKC op Nassauhaven 180.


Terug