Nieuws

Groepsbezetting

Dinsdag 10 juli 2018

Beste ouders,

 

Vorige week heeft juf Renatha Nelemans aangegeven een nieuwe baan te hebben. Ze wordt adjunct-directeur op een andere school. We vinden het heel jammer voor de Agnesschool, maar we zijn heel blij voor juf Renatha. Het is een uitdaging die haar op het lijf geschreven is. We wensen haar heel veel succes in de toekomst!

Juf Mirjam van Drimmelen gaat als onderwijsassistente op een andere school werken. Wij wensen haar veel succes in haar verdere toekomst.

Met het vertrek van juf Mirjam kwam er voor ons de mogelijkheid om een onderwijsassistent voor de hele week aan te nemen. Meester Marciano Olde-Keizer komt ons team versterken en zal vooral ondersteunend zijn aan de leerkrachten. 

Juf Irene Mak komt werken bij de peuterspeelzaal. Juf Manouk gaat met zwangerschapsverlof en daardoor ontstaat er ruimte die we in kunnen vullen met een extra peuterspeelzaal medewerkster. Juf Irene zal werken bij de maantjes.

Juf Marga Mud gaat samen met juf Louisa groep 4a lesgeven.

We zijn blij dat het zo vlak voor de vakantie weer gelukt is om de groepsbezetting rond te krijgen. We wensen u een hele fijne vakantie en zien u graag 27 augustus 8:25 uur weer op school!

Met vriendelijke groet,

Het team van de Agnesschool


Terug